11 december 2021
09:15

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Ekerö IK P08:2 - Huddinge IF P08:3 div 4

Idag tog vi färjan från Slagsta till Ekerö för träningsmatch mot Ekerö IK på Träkvistavallen. Det blev en mycket jämn match där vi mestadels hade ledningen. Liam Axelsson gör 1-0 till oss på ett instick i den tredje matchminuten. Ekerö kvitterar till 1-1 i den sjunde minuten. Albin Karlgren replikerar omgående på en hörna i den åttonde minuten, 2-1. Ekerö kvitterar till 2-2 i den 19:e minuten. Återigen replikerar Albin Karlgren omgående efter fint framspel av Farouk El Malki till 3-2 i 20:e minuten. Ekerö kvitterar till 3-3 i den 22:e minuten. Farouk El Malki återerövrar bollen högt och gör så att vi går in i periodpaus med en 4-3 ledning efter ett mål i den 24:e minuten. I den andra perioden gör Farouk El Malki sitt andra mål för dagen till 5-3 efter en välavvägd loob i den 27:e minuten. Ekerö reducerar till 5-4 i den 36:e minuten. Charlie Älander replikerar omgående med ett kanonskott i mål i den 37:e minuten till 6-4 efter assist av Farouk El Malki. Ekerö reducerar på hörna i den 49:e minuten så ställningen är 6-5 inför den tredje perioden. Ekerö inleder den sista perioden piggt och kvitterar till 6-6 efter en hörna. Ekerö har mycket boll och pressar oss långt tillbaka på egen planhalva, men då uppstår ett fint kontringsläge och Harry Printz Tyllström gör 7-6. Därefter jagar Ekerö mål och en kvittering ligger i luften men bollen vill inte in mål så matchen slutar med seger för oss.

Slutresultatet blev Ekerö IK - Huddinge IF 6-7.

Målet: Albin Karlgren 2, Farouk El Malki 2, Liam Axelsson 1, Charlie Älander 1, Harry Printz Tyllström 1

sön 21 feb 2021, 09:10 Ekerö IK P08:2 - Huddinge IF P08:3 div 4 3 - 3